Det är svårt…

Hej på er. Är så himla dålig på att uppdatera på bloggen men det är svårt, svårt att hinna meda. Jag simmar 4 gånger i veckan och så har jag hästarna sammditgt som jg ska hinna vara med kompisar. Jag kommer uppdatera bloggen så mycket som det går. Denna helg har jag varit på simmläger och har inte haft tillgång till bra internet. Denna vecka kommer vara svårt att hinna med att blogga också pågrund av att jag har hand om alla hästarna då min mamma och mormor precis har åkt till Göteborg för attjobba på EM i ridsport👌Jag och någon/några kompisar kanske åker dit på lördag och tittar på körningen, vilket jag tycker att ni borde göra. Det är helt gratis, en perfekt grej för dig som gillar fart. Körningen kommer gå i Slottsskogen🐴.jag kommer imorgon med min bästa kompis också åka till Göteborg gör att titta på invigningen. Men detta var allt jag hade att berätta men somsagt det är mycket på dagarna och jag kommer uppdater så mycket som möjlig. Ha det bäst så hörs vi i nästa inlägg😘🐴🏊‍♀️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>