Förlåt!!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på bloggen på länge. Jag åkte till min bästis som jag inte träffat på 5 veckor och vi red och sen glömmde jag helt bort att blogga. Tänkte blogga dagen efter men vi red då på morgonen och sen skulle vi fixa vårat födelsedagskalas och då sprang tiden iväg. Men det var ett lyckat kalas med mycket skratt, god mat och bra vänner. Idag vaknade vi nio och vi låg i sängen och drog oss till tio sen åt vi frukost i lungn och ro, sen plockade vi i ordning efter kalaset och sen vid 3 red vi igen och nu har jag kommit hem igen och duschat och vi ska äta middag med mormor och morfar som har kommit hem från Amsterdam😘🐴IMG_1176

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>