Bra morgon🐴

Godmorgon höll jag på att säga kl är 11.30 och har precis kommit in från allt jobb därute. Klockan ringde 8 som igår och hästarna skulle ut men idag flyttas till en annan hage sen åkte vi till mormor och släppte ut hennes hästar för hon är i Amsterdam och där blev det lite fölmys med fölisen, sen åkte vi hem och åt frukost men jag hade ingen frukostsug överhuvdtaget så jag åt bara en macka. När vi hade ätit klart skulle våra gäster åka hem så vi sa hejdå till dom sen behövde vi fylla upp vattenbaljabn i nya hagen och det tog ett tag pågrund av alla slangar som var för korta och allt när vi väll höll på där märkte jag att en av inakodeningshästarna har en tappsko, suck, men som tur är kommer hovis i nästa vecka. Sen var det klart då var det dags att klippa gräset medan mamma mockade och nu har jag äntligen kommit in och satt mig i soffan innan vi ska åka och handla för mitt och min kompis födelsedags kalas. Sen ska vi rida vilket ska bli kul för jag har inte ridit på 5 veckor för jag har varit bortrest. Nu ska jag ta det lungt, men föresten gå in och följ min instagerm est.fag.05 så hörs vi😘IMG_1150

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>