Det går inte bra😒

Fan!!!

Hade skrivit en lång text om vad jag har gjort idag och skulle precis ladda upp den och då stänger datorn av sig och inget sparades☹️ Men tänkte skriva lite kort vad som har hänt idag, kl ringde 8 och då var det dags att gå ut i stallet och göra klart de sedan åt vi frukos med våra gäster sen fixade vi oss och åkte in till Stadsparken sen åkte vi till starnden och min syster badade och vi åt även pannkakasbufe på en resturang nära stranden. Nu är vi hemma igen och ska inte göra något mer idag. Tack för ni läser😘

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>